Muzica
 


ANGHELZAMFIRDAN - PROSTI-TUȚIA

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

, , PROSTI-TUȚIA, ,


Paradox; IUBIREA DEVINE UNUL DIN CELE MAI NOCIVE IZVOARE ALE URII DUPĂ CE OAMENII NU SE MAI , , IUBESC, ,

Să nu fim ipocriți. Cea mai veche meserie din lume nu a fost , , prostituția, , ci aceea de , , bătăuș, , Cine reușea să îi bată pe toți devenea șef de clan, de trib, rege, împărat.

Apoi apare meseria de hoț. La început hoț simplu care fură spre a avea ce mânca, unde dormi, cu ce se apăra și înveli, cu cine face sex.

Nu după mult timp unuia dintre bătăuși îi vine ideea că el este reprezentatul , , celui de sus, , pe pământ și așa se naște cea mai teribilă meserie de hoț-cea de cerșetor oficial.
, , Prostituția este o invențeie a supranaturalului, a diverselor religii, exacerbată de creștinism și islamism.

Doar când s-a inventat noțiunea lingvistică denumită, , iubire, , unuia i-a trecut prin cap că, dacă o femeie face sex și cu altcineva, atunci e * vă, e prostitiuată.

Până la inventare poveștii cu , , iubirea, , oamenii au făcut sex în mod natural ca orice specie cum îi era specific genei sale.
După aceea au apărut gelozia, înșelatul, bătăile, și chiar războaile. Femeiea, acest fruct al universului, a început să fie confundată cu o propietate.
Până la inventarea , , iubirii, oamenii nu se băteau pentru o femeie, să băteau să aibă ce mânca ce fura, unde dormi și ce deține.
Apariția bătăușilor învingători, a hoților ce nu i-a putut trage nimeni la răspundere, a preoților care invocau puterea divină a unuia de sus- a , , evoluției, , cum se zice mai academic, toate au înlesnit inventarea , , prostituției, ,
Cumplit este că abia în ultima sută de ani femeia a reușit să redevină ce a fost inițial, să își apere drepturile și rolul ei în univers de cea mai reușită creație a naturii. Nici acum nu este încă totul clar, dar cel puțin procesul este în plină desfășurare.
Ea își poate alege acum, de cine, când și cum să poată fi iubită și să iubească.Unde va duce acest proces al viul cosmic se va simți peste câteva sute de ani.
Deocamdată e bine să îl lăsăm să își urmeze cursul și noi , doar să ne întrebăm:

În fond ce se vrea a se explica prin prostitiție?

Că o femeie ce a ajuns într-o situație cumplită și își vinde trupul spre a avea din ce trăii este prostituată?

Sau că o femeie care supusă genei sale sexuale, care se simte bine doar făcând sex aceea este prostituată?

Sau că o femeie care se dăruiește și satisface toate poftele sexuale a unui bărbat, , și poate chiar și ale ei, , este prostituată, * vă ?

Știți ce ? Așa ați tăvălit-o lingvistic și pe Maria Magdalena, , , , , apoi ați transformat-o în , , Fecioara Maria , ,

De fapt cuvântul acesta , , prostituție înainte de islam și catolicism, nu a existat. E doar o formă de egoism venită imediat după avere, propietate, posesiune-invenții lingvistice născocite de biserică și preoții ei pentru cei mulți, , , , că ei oricum făceau doar ce voiau. Dacă voiau mai multe femei- în numele , , celui de sus, , și le luau, cu și fără voia mulțimii. O regină, o preoteasă, o împărăteasă, dacă voia mai mulți bărbați, îi lua, chiar dacă le tăia capul a doua zi, , să nu se afle.

Și dacă bărbații au pofte, , ele , fetele de ce nu ar avea?
Care este diferența?
Dacă îți place ție, Ei de ce nu i-a plăcea?

Nu uitați, omul este copilul femeii-indiferent că este băiat sau fată-doar de femeie împreună cu un bărbat este creat, apoi născut.
Cum a ajuns însă femeia să cadă în această capcană lingvistică a prostituției când ea este una dintre cele mai rezistente, mai reușite creații ale naturii, poate chiar înventatoarea, creatoarea omului ?
Doar universul poate da un răspuns. Este posibil ca legea universală a iubirii, din care Einstein zicea că a apărut tot, pe planeta Pământ să se manifeste precum omul-ca o ciudețenie.

E greu să înțelegi o fmeie, ce-i drept - poate doar dacă vezi o pisicuță cum se joacă, cum se alintă, , , , mai poți pricepe câte ceva. O vezi cum se joacă doarme, toarce, prinde șoricei, dar dacă o superi, te zgârie.
Și cum tot rengul animal derivă din ceva înlănțuit, totul în univers are o singură sursă, nu este exclus ca mai întâi să fi existat pisicuța și din ea să fi derivat femeia, această splendidă creație universală!


De AnghelZamfirDan
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro