Muzica
 


Bodolan david - Scrisoarea

Acorda o nota acestei creatii :
( 1 vot )

Scrisoarea
Te-am iubit atâta de mult şi dacă citeşti această scrisoare înseamnă că nu am mai apucat să îţi spun prin cuvinte ce am eu pe inimă. Nu am să îţi dau sfaturi de viaţă deoarece acestea se câştigă nu se învaţă, dar vreau să îţi vorbesc puţin despre dragoste.
Vei vedea că vei creşte mare şi la un moment dat vei întâlni pe acel cineva care va fi cealaltă jumătate a ta. Sentimentele tale pentru el vor fi aşa de puternice încât de fiecare dată când îl vei vedea îi vei spune: Te iubesc! Accea persoană dacă o vei iubi cu adevărat va trebui să însemne pentru tine a doua ta viaţă. Pentru că dacă şi el simte pentru tine aceiaşi lucru starea socială sau poziţia în societate vor fi cu totul irelevante. Te va iubi aşa cum eşti iar tu vei încerca să te schimbi pentru el daor ca să îl vezi fericit.

În momentul în care şti că l-ai întâlnit pe el, toată viaţa ta se va schimba. Înainte trăiai şi făceai exact ce credeai tu că este bine pentru tine. Era-i într-un fel de a spune independentă Dar va veni momentul momentul în care apare el. Va devini pentru tine lucrul cel mai de preţ iar tu vei fii pentru el bucuria cea mai mare în viaţă. Vei face tot posibilul ca relaţia dintre voi doi să meargă, chiar dacă el este puţin cam neglijent cu lucrurile mărunte. Probabil pentru el nu este un lucru cine ştie ce ca o masă să fie aranjată, dar gândeştete la bucuria pe care o simte când vede cât de special i-ai pregătit tu masa, frumos aranjată la lumina lumănărilor.
De fiecare dată când supărarea pune stăpânire pe voi, iubirea ar trebui să învingă. Pentru că dacă există dragoste adevărată într-o relaţie toate lucrurile pot fi rezolvate. Nu zic că nu ar exista certuri sau neânţelegeri, dar todeauna unde există iubire acolo se găseşte şi înţelegere. Tu ai putea să laşi de la tine doar ca totul să se termine cu bine, fintcă îl iubeşti, iar el va face cu siguranţă aceaşi lucru când va înţelege cât de mult ţi la el. Te va iubi şi mai mult când va realiza că tu pentru a opri o ceartă ai lua o parte din vină asupra ta.
Şi poate totuşi de multe ori te întrebi: De ce dacă ne iubim aşa de mult avem atâtea neânţelegeri între noi? Te superi şi spui că lui nu-i pasă. Dar nu este adevărat. Poate aceleaşi lucru spune şi el despre tine. Dumnezeu îngăduie fiecare lucru cu un scop. Îl lasă ca noi să avem de învăţat din el şi să nu-l mai repetăm. Dacă spre exemplu te cerţi cu el dintr-un motiv oarecare, nu ar mai trebui să existe şi o a doua oară. Este de ajuns ca un lucru să se întâmlpe o singură dată şi pe urmă să nu-l mai repetem pentru că am fost înţelepţi şi am învăţat din experienţa trecută.
Aşa cum ţi-am mai spus dragă, dacă el te iubeşte şi tu îl iubeşti nici măcar cea mai puternică vrajă vă va putea despărţi. Indiferent de ce va zice lumea o singură dragoste există şi accea întodeauna a învins.
Te iubesc mult de tot!!!!
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro