Muzica
 


Burlacu Carmina-Cristina - Dragostea doar o iluzie...

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

In universul nostru erau doua faruri, ca si doi oameni care se iubesc...Doar ca stapanul lor a decis ca aceste doua stele sa nu mai fie intr-un singur trup, sa nu mai aibe un singur suflet si sa le desparta..

Din pacate ele se mai intalnesc doar atunci cand este eclipsa...
Soarele si Luna formau un mijloc in universul nostru.
Ca si doua pasari zburatoare care au un singur suflet.
Oamenii au ca uniune dragostea exprimata printr-un copil, pasarile printr-un pui, dar soarele si luna?

Ati fost doua stele care se iubeau, ati fost ca niste adolescenti la prima dragoste, si acum sunteti impreuna dar departe unul de celalalt.Va ordonat sa fiti separati dar nu pentru totdeauna, va facut asta doar sa suferiti.
Va intalniti atunci cand nu mai puteti sta unul fara celalalt, sufletul vostru nu poate fi separat de un personaj care nu exista...
In secole totul se va schimba, veti fi iar un singur suflet, o singura inima va batea dragostea.Voi va mai vedeti doar la eclipse, fenomenul real si atunci vreti sa aratati lumii ca dragostea intotdeauna castiga.Ca daca ei vor mai incerca sa va desparta sau sa va alunge trupurile in noroi, ei vor platii prin trupurile lor...Dupa cum se stie fiecare plateste la randul lui...

Acum Luna a fost aleasa printesa noptii, sa lumineze pamantul si razele ei sa alunece spre mare si in munti sa lumineze raurile cate-ti sunt oglinda si zapada-ti este pudra.
Soarele este printul zilei, el incalzeste marea, ploaia formeaza curcubeul care este aruncat peste vaile muntilor.
Fara voi n-ar mai fi peisajul infloritor...De ce a vrut sa va desparta?De ce sufletele voastre nu au putut sa simta si sa luptati unul pentru celalalt pentru unica vostra iubire?
Probabil el a fost mai puternic dar dragostea voastra acum este impartita...
Este ca o apa fara pesti sau un om fara viata.Vina voastra este ca v-ati despartit altfel ar fi fost acum multi tineri care s-au fi iubit, dar ei nu au nici o vina daca acum nu va mai apreciaza, nu va mai iubeste nimeni, pentru ca voi ati stricat totul.
Multi tineri nu mai stiu sa iubeasca, ei acum au doar atractie fizica si nu mai stiu sa faca dragoste, asa cum tu si cu el ati fost.Puteati sa fiti dati ca si exemplu, si probabil totul ar fi fost altfel..Astazi ai reaparut!!Astazi te-ai intalnit cu cel care ti-a fost sortit.
Niciodata nu ai avut rosul aprins de acum.
In linistea pura de afara stau si te descriu.
Iti descriu iubirea ce nimeni n-a simtit-o.In tine se regaseste dragostea adevarata, iubirea ta fata de el...Razele tale care erau a tuturor acum i le-ai dat lui; din nou te dedici lui trup si suflet.
Afara este liniste...Oare sa fie linistea dinaintea furtunii?Oare o sa ne arati si noua iubirea fata de el?
Nimeni nu va putea raspunde la aceste intrebari.Pe cer au aparut copiii vostrii, cele care nu vor disparea niciodata...
Marea se va agita pentru ca nu mai are razele tale, copacii vor incepe sa bata cu putere dragostea ta, cerul va plange, din tine toate vor cadea...

Acum tu stai in dreptul meu doar sa-mi arati ca nu esti singura, eu ma bucur pentru iubirea ta.Dar tu tot cu mine vei ramane, este acea chimie neinvatata niciodata, este trairea libera cu mine si cu natura.
Toata lumea a iesit sa-ti vada minunatia, as fi vrut sa fiu in munti sa te admir, sa fiu cat mai aproape de tine, de tot ce tu esti, sa te admir in totalitate...Sa-ti admir dragostea ta in zare...Tu incerci sa fugi de mine, sa te ascunzi dar nu trebuie sa iti fie rusine, eu te iubesc si voi ramane langa tine.

As fi vrut sa fiu eu in locul lui, as fi vrut sa-ti admir eclipsa de aproape sa ne iubim in ape si sa zbor cat mai departe, spre tine si marea sa ne fie oglinda.
Acum esti toata a lui, aveti eclipsa dintre iubire si razboi.Daca ati ramane impreuna, oare va fi noapte tot timpul sau va fi zi?
Toata lumea acum este agitata, oamenii au devenit animale si animalele oameni...
Ai inversat tot universul, toata omenirea....Acum sunteti in nunta voastra, acum doar voi doi din nou reuniti!Momentul adevarului este astazi, cand el te-a parasit si a iesit din tine, de astazi vei fi din nou a mea...
Sufletul meu acum este incarcat cu fericirea dragostei...O lume'n treaga a vazut cum te-ai iubit cu el, si cat de fericita erai, dar acum totul s-a terminat...
Ai revenit la imaginea ta de femeie singura pictata pe un cer singura....
Stelele care ieri erau copii tai acum si ele s-au indepartat de tine, dar eu inca sunt aici...Eu nu te voi parasi niciodata, luminezi din ce in ce mai tare, luminezi parca pentru o strigare...Parca iti strigi iubirea care mai ieri o traiai...
Dar tu realizezi ca tot ce a fost nu se va mai intampla, va fi totul doar in gandul tau si in amintirea ta de copila.
Intunericul ti-a fost sortit cum mie imi este lipsa de dragoste...Tu luminezi si incanti tot ce vrea sa apara....
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro