Muzica
 


Catalin Minulescu - Fragment de roman (in lucru)

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Lua o gura de bere din sticla si isi aprinse mecanic o tigara. Ii placu gustul dulceag amarui si putin acid al berii si faptul ca era rece.
In ciuda geamului intredeschis in vagon era putin cald. Privirea ii aluneca in departare pe contururile unei paduri care i se paru de o frumusete stranie in lumina lunii ce se rasfrangea peste copaci. Totul era ireal de frumos si pentru cateva momente Victor nu mai auzi tacanitul monoton al rotilor si avu senzatia ca nu mai este in tren ... era undeva departe mergand prin iarba inalta spre acea padure unde parca il astepta cineva. In minte i se infiripa fara sa vrea o melodie abia soptita ... Strani Amori ...
- Ma scuzati, aveti cumva un foc ?
Victor tresari auzind glasul acela de femeie care parca avea ceva de copil in el, putin tandru, usor alintat parca ...
Intoarse capul si in acel moment o vazu !
Era femeia imbracata in deux pieces-ul negru si elegant dupa care se uitase in gara.
Isi ridica privirea de la pantofii negri cu toc, la ciorapii foarte fini, tot negri, de cea mai buna calitate, care scoteau in evidenta doua pulpe minunate, urcand peste coapsele ca de amfora greaca si trecand peste bluza alba desheiata la doi nasturi sub care putu sa intuiasca sanii care parca izbucneau cerandu-si dreptul de a iesi la lumina ... Victor ramase aproape mut ...
In momentul in care privirile li se intalnira, il trecu un fior si ceva ca un scurtcircuit intre ochii lor s-a produs. Acea femeie din fata lui care se uita si ea la Victor cu aceeasi mirare-dorinta, i se paru de o frumusete ireala. Era o combinatie ciudata intre finete, feminitate, sexualitate emanand toata o senzualitate deosebita, unica.
Avu brusc senzatia ca o dorea, ca o dorea asa cum nu dorise nici o femeie din viata lui pana atunci.
Scoase mecanic bricheta aprinzand-o si oferindu-i un foc, abia reusind sa spuna:
- Desigur. Va rog !
- Va multumesc ! spuse ea punand mana stanga pe bara langa mana lui Victor si rezemandu-se cu spatele de peretele cusetelor.
Victor se uita la mana ei. Avea o mana frumoasa cu degete nu foarte lungi putin carnoase si foarte fine cu o unghiile taiate aproape scurt si o manichiura perfecta. Pe inelarul ei era o verigheta, un model mai vechi. O fi casatorita ? Are verigheta. Dar de ce o poarta pe mana stanga, o fi divortata ? Modelul e mai vechi deci este sau a fost casatorita acum multi ani. O fi singura ? Oare are copii ? Zeci de intrebari dadura navala deodata in mintea lui Victor parca inabusindu-l.
Se rezema si el cu spatele de perete, fara sa spuna nimic. Erau unul langa celalalt fumand si uitandu-se afara pe geam la lumina ireala a lunii. Victor era numai in camasa cu maneca scurta si desi nu o atingea avu senzatia ca ii simte pielea bratului care se ivea de sub camasa ei alba, tot cu mancea scurta si care parca radia atragandu-l ca un magnet.
- Eu sunt Mihaela, auzi Victor din dreapta lui intorcand capul spre ea, si ca prin minune se destinse cand ii auzi iar vocea aceea cu inflexiuni blande si tandre.
Ii privi fata din profil. Parul negru tuns scurt si elegant era dat dupa ureche iar langa ureche abia se vedea ceva ca un puf foarte fin. Isi muta privirea spre buzele ei. Dumnezeule, sunt minunate –isi spuse in minte-urmarind conturul fin arcuit de sub rujul corai. Simti cum il cuprinde o stare de excitatie ciudata, ceva inedit ce nu mai traise pana atunci. Nu, nu era acea excitatie pura de barbat tanar, era ceva deosebit, era ca si cum tot corpul ii fremata de dorinta. Era ca o chemare inexplicabila, ceva amestecat intre dragoste, dor si dorinta carnala ...
- Victor, Victor Manea, imi pare bine ! spuse el reusind cu greu sa se stapaneasca.
Mihaela isi muta privirea incet de la geam spre Victor iar el se pierdu parca in adancimile celor doi ochi care aveau o nuanta nedefinita de verde-albastru. Nu mai era nimic in jur decat ochii aceia doi care il priveau si buzele ei rosii si umede care parca cerseau sa fie sarutate.
Mihaela il cuprinse cu privirea din ochii ei mari parca dorind sa il inghita sa il aiba sa il posede. Era si in ochii ei aceeasi dorinta ca in ai lui Victor.
Zambira amandoi putin incurcati parca complice si parca intelegand fiecare ca ceva nefiresc de frumos urma sa se intample.
Victor isi muta privirea inapoi afara pe geam la peisajul care se derula prin fata lor in noapte. In tren era tot cald dar pe geam patrundea o racoare placuta ca o briza. Se uita la mana lui care era asezata pe bara aproape atingand-o pe a ei. Oare ce ar fi sa o iau de mana ? Se gandi Victor, si parca automat fara voia lui ridica putin mana si o aseza peste a ei, de fapt nu toata mana, doar degetul mic si inelarul erau peste degetele ei. Nu se uita la Mihaela si nu spuse nimic.
Sufletul ii tresari cand simti cum Mihaela isi face incet loc cu mana sub a lui. Degetele li s-au desfacut ca intr-un dans si li s-au impreunat strans acolo pe bara.
Mainile si degetele li se strangeau si se lasau ca intr-un joc mangaindu-se, cautandu-se si dorindu-se parca una pe cealalta rand pe rand. Era o senzatie noua si Victor simtea cum o doreste din ce in ce mai mult. Mana ei o stranse tare pe a lui.
Victor isi ridica mana de pe bara, tinand-o strans pe a ei si intorcandu-se usor spre dreapta spre Mihaela, lasand mainile in jos. Isi desfacu degetele din ale ei si ii lua mana intr-a lui lipindu-si antebratul de al ei. Simti cum o strabate un fior. Era cu fata la ea si o tinea de mana.
Ochii, ochii ei mari verzi-albastri in adancul carora se pierdu iar il priveau si citi in ei o dorinta nestavilita de dragoste.
Isi ridica mana stanga si o puse pe obrazul ei cu palma deschisa abia atingandu-l si urcand usor de la maxilar spre ureche spre spate ...
Si atunci totul exploda !
Se luara amandoi in brate si buzele lor se atinsera intr-un sarut lacom, avid, plin parca de toate dorintele din lume. Mana lui Victor cu degetele desfacute era pe obrazul ei si intrase in parul ei tragandu-i capul spre el, in timp ce Mihaela il cuprinse cu bratele pe sub ale lui lipindu-se de el toata. O simtea cum tremura si cum il saruta.
.
Catalin Minulescu - 06.08.2016
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro