Muzica
 


eu - Mama

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Ce cuvant sublim!Cata traire poate sa existe intr-un singur cuvant!
Nu poti sa dai o definitie acestui cuvant si nici sa faci un vers, pentru ca nici un termen, o comparatie, o metafora, nu reuseste sa descrie ceva la fel de insemnat si apropiat, ca si cuvantul "Mama"!

Mama este melodia sufletului nostru.Niciodata nu o opresti, niciodata nu te saturi de ea, o asculti la infinit , pentru ca ea e cea care te face sa vibrezi.

Mama este poarta noastra catre copilarie.Pentru ea nu esti niciodata suficient de batran.In ochii si in sufletul ei , ai ramas acelasi copil ce tresare atunci cand o vede pe Mama!

Mama este iubire neconditionata.Indiferent de greselile pe care le faci, indiferent de cuvintele rele pe care le adresezi, indiferent de stilul tau, ea nu oboseste, nu refuza niciodata sa te iubeasca.Pentru ea esti perfect/a.

Mama este orizont fara de sfarsit.E de ajuns sa iti spuna ca "vei reusi" si speranta ta a reinviat.E de-ajuns sa iti spuna "Nu-i nimic", iar increderea ti-ai recapatat-o. E de ajuns sa-ti sarute fin obrajii, iar inima iti bate iar cu aceeasi intensitate cu care batea cand erai copil.

Mama este lacrima fara durere si zambet fara incetare. Niciodata nu o sa vezi o mama ca isi face griji pentru ea.Tot ce conteaza in viata ei, esti tu.Nimeni si nimic nu poate dobori aceasta bariera, dintre mama si copil.Atunci cand plangi, sufletul ei se rupe-n mii de bucatele si este singura ce iti poate alina suferinta, indiferent de durerea din sufletul ei.Poate sa zambeasca pentru a nu iti face tu griji.

Si totusi, Mama este ingerul ce a fost trimis pe pamant, pentru fiecare in parte, pentru a te ajuta sa cresti, sa speri, sa iubesti.
Spune-i astazi mamei tale cat de mult o iubesti, nimeni nu merita asta mai mult decat ea!
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro