Muzica
 


eu - Draga vechi amic

Acorda o nota acestei creatii :
( 1 vot )

Draga vechi amic ,
De care poate am uitat de-a lungul anilor in care mi–am facut noi cunostinte si chiar prieteni care poate ti – au eclipsat locul in amintirile mele .
Intre timp poate ne–am mai intalnit dar spre rusinea amandorura ne-am ocolit ca doi straini fiind prea ocupati , poate prea importanti ca sa apucam sa stam de vorba cu o persoana care face parte din trecutul nostru .
Poate nu stiai dar timpul trecut are nepretuita , uneori , mai presus chiar si de cat viitorul …
Cu apropo de asta era si un banc : „Ce se tot apropie dar numai vine niciodata ?” – „ Ziua de maine .” De aceea ar trebuii sa pretuim fiecare secunda importanta a vietii noastre ca si cum ar fi ultima . Si in mod cert niciodata nu vom avea timp destul pentru tot trebuie sa-l pretuim stand impreuna cu cei dragi , cred eu …
Acum ce sa mai zic ? Cat timp a trecut de cand nu ne-am mai vazut nu stiu …Dar stiu ca a fost timp irosit …Si acum as vrea sa adaug ceva ce vine din sufletul oricarui om intelept care stie sa aprecieze valoarea lucrurilor : „ Oricat te-ai fi schimbat , oricat de bine ne-am intele , oricate momente placute sau mai putin placute , oricat de putine ar fi fost ele , toate au fost magice .Toate astea datorita faptului ca ni le-am petrecut cu un prieten care rar se mai gaseste in ziua de azi in desertul numit – Socitate – in care s-au raspandit boli ca – minciuna – , –neincrederea- , - superficialitatea - , etc.
Dar de ce ? De ce s-a ajuns la toate astea ?
Eu as zice ca pe langa lacomia , invidia si alte vicii umane ar fi ca un prim motiv banii ! Cine ar zice ca banii au cea mai mare valoare s-ar sti despre el ca in tot acest timp si-a irosit viata …
Ca o ultima cuvantare as putea spune ca viata mea e plina de persoane care care tin la mine mai mult sau mai putin si sustin ca tu drag vechi amic esti unul din cei care mi-au facut viata mai pretioasa . Sper ca si tu , acolo unde esti sau ai ai ajuns ai o viata frumoasa ca a mea sau chiar mai si m-as bucura daca ai intelege cele mai mai valori : prietenia , iubirea , familia , timpul .
Cu drag , a ta veche amica pe care timpul s-ar putea s-o fi sters din amintirile tale .
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro