Muzica
 


Furdui Ioana - Ce e iubirea?

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Cuvintele se pierd atunci cand ca inima iti zvacneste si ochii se impaianjenesc... atunci cand fericirea iti iese in cale.
Sa fie ora adevarului relevat in care descoperi ca viata pe care o traiesti merita sa fie simtita pe deplin? Sau sa fie vorba de o iubire tainica plamadita din dragoste si bucurie? Oare ce rana poate fi aceia care iti arde ca un foc incandescent sarmanu-ti suflet si iti usuca buzele fiind insetat dupa un cald sarut primavaratic?
De ce trebuie sa te nasti oare, apoi sa cresti si intr-o buna zi sa intalnesti pe un drum umbros o comoara tainuita din veacuri care sa-ti aprinda sufletul si sa-ti lumineze ochii negri?
Ce e iubirea? si ce adevaruri face sa-ti rascoleasca trupul pe care il simti purtat pe aripile dragostei nemarginite. Ce poate insemna regretul atunci cand pierzi increderea in dragostea eterna si in omul iubit? Ce inseamna resemnarea? Momentul cand crezi ca nu are rost sa pierzi lacrimile ridate facandu-te ca peste paru-ti negru sa se abata o ninsoare cu diamante sclipicioase!
Indiferent ce esti tu iubire...eu sunt dispusa sa te descopar asa cum savantii descopera antidoturi!
Antidoduri ce dainuiesc vesnic!
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro