Muzica
 


Ion Vanghele - Comentariul meu la : Dimineata se deschide...

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Sunt o gazda politicoasa si ma bucur ca ati venit sa ma vizitati.Versurile mele sunt bucatele pe care le-am pus sa va ospatati.Daca nu va plac, aratati-mi mie nestiutorului cum sa fac altele mai bune de atat.
Fiecare om vorbeste potrivit sufletului sau.Si eu sunt bun sa scriu replici acide, sa fiu un pic rau, sa fiu dur, sa fiu oricum diferit de ceea ce am scris in poezie.Dar credeti ca sclipind in rautate , facandu-va sa suferiti, voi fi mai bun decat voi sau voi veti fi mai buni decat mine?Nu cred.
Ceea ce nu intelegeti, este ca in momentul cand ati patruns in sanctuarul meu spiritual, cuvintele fiecaruia s-au transformat intr-o declaratie de iubire. Si eu va iubesc pe voi.Pentru ca toti stim ca de fapt dusmanii nu exista, sunt doar prietenii nostri rataciti.
Sunt convins ca Bela ar dori sa scriu altfel, mai bine decat o fac acum si criticile ei pornesc nu din rautate sau din invidie ci din mila si dragoste, incercand ca o mama grijulie sa imi indrepte pasii spre un univers mult mai frumos decat pot neputincioase cuvintele mele sa il descrie.
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro