Muzica
 


Ion Vanghele - Completari incendiare

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Dorina face declaratii publice:
“textul este prezentat pe toate site-urile literare…si nimeni nu a comentat atât de dur, … “
si:
“în nici un caz nu am facut referire la ceea ce a înteles domnul Vanghele…Maria, sunt suparata pe oamenii care privesc din colturi si asteapta momente prielnice sa încolteasca…ati vazut cu totii…cum apar, uneori, comentarii ca niste socuri de curent…nu-mi plac oamenii-mistreti…
Maria, Andrada nici în un milion de ani nu v-asi jigni…fac referire la oamenii-neoameni care trimit mesaje de prietenie si de fapt sunt niste fiinte abjecte…cer scuze celor care se simt jigniti…fac referire la un numar infim , infim de oameni…la cei care confunda lumile…
daca m-ati înteles o sa mai ranân pe site… “
Vanghelis007, bagat in corzi cu un croseu de dreapta:
“multumesc totusi domnului vanghele pentru încercarea de a empatiza…în cazul textului meu…nu i-a reusit deloc “
Replica lui Jack Sparrow:
“Stimata doamna in calitate de porc mistret, nu empatizez decat cu animalele din specia mea.Unde este duritatea subsemnatului cand Dvs. incepeti sa faceti marturisiri interesante:
“…nu-mi plac oamenii-mistreti..” sau: “fac referire la oamenii-neoameni care trimit mesaje de prietenie si de fapt sunt niste fiinte abjecte…cer scuze celor care se simt jigniti…fac referire la un numar infim , infim de oameni…la cei care confunda lumile”.
Nu stiu ce confunda acesti oameni, dar cert este ca nu ei au folosit cei dintai termenul de porc, cu adresa la unul dintre semenii lor.
Se pare ca numarul acestor mistreti sau dobitoace este destul de mare din moment ce Dvs. specificati ca ocupa ditamai padurea.Asa ca cine este rau, stimata doamna?”
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro