Muzica
 


Ion Vanghele - Filozofiile lui vanghelis007 (urmare 1)

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Ela are dreptate.Nu cauta valori absolute in viata, deoarece acestea sunt ca timpul probabil. Cand zici ca este frumos si pui o rochita usoara de stamba, vine o ploaie de-ti vine sa te iei la harta cu Dumnezeu. Cand iti pui paltonul si caciula de blana de crede omul ca s-a intalnit cu ursul, sau sotia acestuia, ori cu Yeti, omul zapezilor, vine o caldura din aia, ca te aprinzi mai grozav decat minciunile pe care le spune iubitul la ureche.
Cineva ii spune lui Suzuka, -bag seama ca era vreun vecin invidios care simtea nevoia sa se bage in familia lui Suzuki si sa i-o strice-:
-Mai Suzuka, tu esti o femeie in toata firea.
-Da a incuviintat Suzuka, desi nu era sigura unde vroia sa ajunga vecinul si se tot uita la mainile lui.
-Acum am sa-ti spun ceva, dar nu te superi.
-Nu, il asigura ea. Dar pot sa va dau in cap cu ceva daca nu imi convine? Tocmai am primit de la mama un suport de lumanari de bronz cu mai multe brate. Si sa stiti ca nu a costat prea mult, asa ca daca se sparge, nu-mi pare rau.
Vecinul a facut cativa pasi inapoi, noroc ca nu erau la bariera, altfel l-ar fi calcat trenul Rapid care circula pe ruta Ploiesti – Bacau.
-Stii ca barbatul tau, Suzuki, te inseala?
-Vai ce bine ca mi-ati spus, aveam eu o banuiala, dar acum am capatat confirmarea.Dar ati vazut ce frumos o face?
Si Suzuka isi dadu ochii peste cap intr-o delicioasa aducere aminte.
-Chiar ma mir, a continuat ea cu o voce extrem de visatoare, ca nu s-a facut poet. Atunci as fi fost sigura suta la suta ca minte, dar as fi fost fericita ca nu sunt singura in situatia asta.
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro