Muzica
 


Ion Vanghele - Filozofiile lui vanghelis007 (urmare 2)

Acorda o nota acestei creatii :
( 0 voturi )

Foarte interesanta intamplarea povestita de tine Calina. Hai sa-ti povestesc si eu o intamplare:
Suzuka a aflat ca Suzuki al ei pe care il iubea ca pe ochii din cap si ca pe manecile de la camasa ei de ie s-a incurcat cu o colega de serviciu, ba s-au distrat asa de bine incat au inceput sa chiuie pe doua voci.Sigur ca vecinii s-au speriat si au dat telefon la 112, chemand pompierii, sa stinga focul.In felul acesta cei doi au aparut la televiziune si a aflat Suzuka de pe canalul Dunarea-Marea Neagra cat de grele si obositoare pot fi orele peste program prestate de sotul ei in favoarea comunitatii. Cand Suzuki a aparut acasa, , a cazut in genunchi si a inceput sa planga:
-Sunt o victima colaterala a imprejurarilor potrivnice care ma urasc de nu-ti inchipui.In nici un caz nu este adevarat ce s-a spus la televizor.Nu stii ca televiziunea minte? Uite, eu sunt dovada vie care stau in genunchi in fata ta.Mai da-mi te rog o batista.
-Bine draga Suzuki, dar in pielea goala? Puteai sa racesti.
-Lasa ca a racit aia, fiindca ea a transpirat mai tare si mai ales pentru ca statea cu spatele la fereastra deschisa.Acum spune-mi te rog.Opt ani am stat cu tine si la bine si la rau.Te-am inselat eu vreodata?
-Nu.
-Pai vezi? Nu sunt vicios.Ca daca eram o faceam de mai multe ori pana acum. Dar pot sa recuperez.Acum pot sa ma ridic , fiindca la ora doua am sedinta de consiliu. Ma ierti draaaaga meeea? Stii cat te iubesc eu pe tine.
-Suzuki, te cred, dragul meu.Dar imi pun o intrebare si te rog sa raspunzi sincer:
-Cand m-ai mintit tu cel mai tare pe mine? Cand ai ascuns faptul ca umblai dupa muierusca aia, sau acum cand ai inceput sa plangi in hohote?
Bookmark and Share

 

 
 
Facebook
 
© 2007-2018 versuri-si-creatii.ro